THEODOR ENGEN / 2022 / 14 MINUTTER

KARLA KAN IK’ LI’ VAND er en afgangsfilm produceret af et hold fra 5. årgang på 18Frames, den fynske film- og foreningsuddannelse. Robstad Productions erhvervede visnings og distributions rettighederne til filmen og selskabets tidligere indehaver, Maria Robstad, er filmens producer. 

Fakta

ARBEJDSTITEL: Karla kan ik’ li’ vand
PRODUKTIONSÅR: 2022
SPILLELÆNGDE: 14 minutter
GENRE: Drama, kort fiktion
INSTRUKTØR: Theodor Engen
MANUSKRIPTFORFATTER: Pernille Kjærsgaard
PRODUCER: Maria Robstad
FOTOGRAF: Shila Sloth
KLIPPER: Line Bjerg Jensen
LYD: Anders Norddal Jendresen
MUSIK: Jonas Frederik Langemark
GRAFIK: August Engen
PRODUCERET I SAMARBEJDE MED: 18Frames, PRD, FilmFyn & Odense Filmværksted

 

Festival

Opdateres snarest.. 

I filmen møder vi KARLA, der spilles af Sara Klein, PEDER, der spilles af Mads Nørby, og sidst, men ikke mindst, SIMONE, der spilles af Katrine Juliane Krone. Det er et kammerspil mellem de tre, der til sidst kulminerer i en mulig forløsning af vandangst. Karla kan ik’ li’ vand” havde premiere under 18Frames årgang 5. dimission ved OFF 2022, og kan i dag både ses på EKKO og ved eftersendelse af link, såfremt det ønskes. 

Interesseret i at høre mere om filmen?

Alle henvendelser vedrørende presse, distribution og salg af filmen bedes stilles til filmens producer, Maria, på maria@emjayproductions.dk