FSG
JONAS ROBSTAD / 2024 / 6 MINUTTER
Den 18-årige Christian er på apoteket for at hente medicin, da han bliver overrasket af hans mor. En rolig samtale bliver hurtigt til en større offentlig diskussion. Privatliv bliver brudt, mentalt helbred bliver sat på prøve, og en dybt personlig relation bløder ud.

Fakta

ARBEJDSTITEL: MARIA
PRODUKTIONSÅR: 2024
SPILLELÆNGDE: 6 minutter
GENRE: Drama, kort fiktion
INSTRUKTØR: Jonas Robstad 
MANUSKRIPTFORFATTER: Lisa Svelmøe
PRODUCER: Liv Muus
EXECUTIVE PRODUCER: Maria Robstad
FOTOGRAF: Philip Alexander Andersen
KLIPPER: Freja Frank
LYD: TBA
MUSIK: Jesper Hansen
GRAFIK: Ida Bille Jensen
PRODUCERET I SAMARBEJDE MED: Odense Filmværksted & Odense Teater

 

Festival

Kommer snart 🙂

I filmen møder vi CHRISTIAN, der spilles af Andreas Dissing Hyttel, RIKKE, der spilles af Natalí Vallespir Sand og KVINDEN, der spilles af Katrine Juliane Krone. Det er et unikt indblik i et mor/søn forhold, hvor ingen er helte og ingen er skurke, grænser overskrides og ikke alle når hjem igen. For sidste gang” har ikke låst en premiere dato endnu, mere information kommer snarest. 

FSG
FSG

Interesseret i at høre mere om filmen?

Alle henvendelser vedrørende presse, distribution og salg af filmen bedes stilles til filmens producer, Maria, på maria@emjayproductions.dk